dé Beeldhouwschool onder de Bogen

meer dan alleen beeldhouwen in steen

indezonwerken hamers1 solist de beeldhouwschool onder de Bogen Amsterdam binnenbeeldhouwschool item3

Workshop voor groepen en bedrijven

Workshop Kerstweek 2017

Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, bijzondere manier een verjaardag te vieren of een vrijgezellenfeest?
Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij organiseren al sinds het begin van ons bestaan de workshop 'kennismaking met beeldhouwen in steen'. Een workshop die groepen de mogelijkheid biedt op een inspirerende manier samen een aantal plezierige uren creatief bezig te zijn.

Over alle workshops is meer informatie te vinden op de betreffende pagina. De workshop zijn ook toegankellijk voor niet cursisten van dé Beeldhouwschool.

In de Kerstweek twee dagen werken naar een professioneel model.

woensdag 27 december en donderdag 28 december 2017

Boetseren, tekenen of werken in mergel.

Twee dagen in de Kerstweek poseert een professioneel model.
Je kunt een beeldje maken van het hele model of een portretje van het model.
De workshop is geschikt voor ervaren boetseerders én voor deelnemers die nog nooit hebben gewerkt naar een model.

Tijden : 10.00-16.00u
Kosten : € 180, incl BTW 21%, koffie/thee, model, reader, klei en gebruik van gangbare gereedschappen.

Beeldhouwer/docent Da van Daalen.

Klik op deze tekst voor alle informatie over deze workshop.

Tussen de Bogen 39-41
Schermafbeelding20150928om182832

Om ons motto: 'dé Beeldhouwschool onder de Bogen, meer dan alleen beeldhouwen in steen' vorm te geven, organiseren wij ook een aantal heel boeiende workshops. De workshops voor groepen en bedrijven is gedurende het hele jaar mogelijk.
De andere workshops vinden plaats vanaf oktober 2015 en in de loop van 2016: